lauantai 20. helmikuuta 2016

Puolustaja

”Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne." (Joh. 16:7)

Jeesus pystyi maan päällä ollessaan olemaan vain yhdessä paikassa tiettyyn aikaan ja siksi oli hyödyksi, että Hän kuolemansa ja ylösnousemuksensa jälkeen nousi taivaaseen. Hän lupasi lähettää meille Puolustajan, Pyhän Hengen, joka on kanssamme ikuisesti (14:16). Jeesus ei jättänyt meitä yksin, vaan Hän on Henkensä kautta läsnä saman aikaisesti jokaisessa omassaan (14:18). Olemmeko täysin ymmärtäneet tätä? Näemmekö niin vähän ihmisiä tulevan uskoon, koska meillä on vain viisaita sanoja ilman Pyhän Hengen eläväksi tekevää vaikutusta (1. Tess. 1:5)? Jumalan valtakunnan työssä ei ole kysymys pelkästään meidän osaamisestamme, vaan Hengen voimasta ja vaikutuksesta. Meidän tulee kirkkona ja seurakuntana, työntekijöinä ja maallikkoina, rukoilla ja pyytää Pyhää Henkeä tekemään julistuksemme, laulumme, tekomme ja kaiken toimintamme eläväksi. llman Hengen voimaa seurakunta on tylsä. 

Ei yritetä yksin.

1 kommentti:

  1. Pitää rukoilla että Hän lähettäisi työmiehiä. On huolestuttavaa että erilaiset pyramidimaiset ihmisten kyhäämät srk nimellä kulkevat organisaatiot palkattuineen ja työmuotoineen luulevat voivansa tiedonvälitys tasolla liikuvan julistuksen kautta olla täyttämässä lähetyskäskyä, tai tekemässä jotain Jumalalle. Lähetetyt, jotka Jumala lähettää, on yksilöitä joita liikuttaa Jumalan Henki ja jälki on sen mukaista. Myös jokainen Hengessä vaeltava tosiuskova on 24/7 todistus näkymättömän maailman kautta jossa kaikki ratkaistaa. Ja se Elämä ei voi jäädä piiloon myöskään ihmisten tietoisella tasolla, uudestisyntyneen uskovan ero jumalattomaan ja uskonnolliseen verrattuna kun on aivan kuin ero elävän ja kuolleen välillä. Uskonnollisuus on perkeleestä, antikristillisen hengen aikaansaannosta, riippumatta nimikyltistä ja valmistusvuodesta. Ei suinkaan elävän uskon pikkuveli. Samasta hengestä on liikkeellä monta variaatiota, ja todellinen ELämä ja Henki puuttuu, näyttää sitten äkkikatsomalta uudelta ja tuoreelta tai vanhalta. Ilman Jeesusta kun ei voi mitään tehdä. Mutta Hänen askelissa on siunattua olla, helteisellä kaidalla tiellä janoten Hänen voimaa ja Hänen tahtoa, vapaana synnistä ja maasta, toisen Valtakunnan todistuksena. Vastavirtaan ui elävät kalat ja maailma meitä vihaa, uskonnollinen maailma usein eniten. Siunausta Kaitsu!

    VastaaPoista