perjantai 11. joulukuuta 2015

Sijaistoimintoja

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” (Matt. 28:19)

Menkää siis ja rakentakaa valtavan suuria kirkkorakennuksia kuvastamaan Jumalan suuruutta. Menkää siis ja laatikaa hienot kaavat, jotka yrittävät välittää Jumalan rakkautta. Menkää siis ja muotoilkaa opillisesti puhtaat ja steriilit käsitteet selittämään uskoanne. Menkää siis ja laatikaa byrokratia, jonka pyörittämisessä saatte aikanne kulumaan. Olemmeko onnistuneet rakentamaan Jeesuksen meille antaman lähetyskäskyn ympärille toimintaa ja toimintoja, jotka vievät meitä sivuun opetuslasten tekemisestä? Opetuslasten, jotka elävät läheisessä suhteessa Jeesukseen kasvaen Sanan ja Hengen vaikutuksesta Hänen kaltaisuuteensa. Opetuslasten, jotka noudattavat kaikkea, mitä Jeesus käski noudattaa ja elävät sen mukaan rakastaen, palvellen, parantaen ja julistaen. Opetuslasten, jotka tekevät opetuslapsia, jotka tekevät opetuslapsia. Kaikki kansat eivät ole vielä Jeesuksen opetuslapsia, joten palataan alkuperäiseen tehtävään.

Työmme on kesken.

1 kommentti:

  1. Amen! Syy miksi opetuslapset eivät tee opetuslapsia on että me emme vielä ole oikeita opetuslapsia itse. Eli tästä on aloitettava, katsottava peiliin eli Raamattuun ja mietittävä mikä kuvassa on pielessä, miten voimme paremmin totella ja palvella nimetyissä tehtävissä.

    VastaaPoista