sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Teot odottavat

"Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin." (Joh. 14:12)

Huikea lupaus! Jopa niin valtava, että se saa meidät ajattelemaan, ettei se voi olla ikinä totta. Ei ainakaan omalla kohdalla. Mutta Jeesus lupasi, että kun Hän menee Isän luo, Hän lähettää meille Pyhän Hengen, joka pysyy luonamme ja on meissä (14:16-17). Pyhä Henki synnyttää ja vaikuttaa meissä uskon Jeesukseen. Hänen voimassaan me voimme tehdä tekoja, joita Jeesus odottaa meidän tekevän, jotta Isän kirkkaus tulisi julki (14:13). Miksi tyytyisimme vain istumaan kirkon penkeissämme, kun tarjolla on mahdollisuus astua ulos ja viedä Jumalan valtakunnan rakkaus ja todellisuus kärsivään maailmaan? Me tarvitsemme enemmän ihmeitä tekevää Hengen voimaa, jotta ihmisillä olisi mahdollisuus kohdata elävä Jeesus Kristus. 

Teot odottavat.

2 kommenttia:

  1. Joo! :D Ylös, ulos ja lenkille! Ikinä ei voi tietää, kuka kulloinkin vastaan tulee. Ja eiku ihanaa pelastussanomaa kertomaan. Kukin niillä lahjoilla kuin hänellä, Jumalan armosta, onpi.
    Tunnen sellaisia, jotka pääsee joka paikassa ja kaikkien kanssa heti evankeliumin perusytimmeen. Tiedän myös heittiä, joilla kuilla luu menee kurkkuun jo ennen ensimmäistäkään tavuviivaa. :D Sellaisia (ja meitä kaikkia tietenkin) auttaa tuo Jeesuksen ällistytttävä sana, jonka saimme lukea.

    VastaaPoista
  2. Juu, rukoillen kuljettu viime aikoina ja Jeesus on yllättänyt monesti. Tykkään mennä jutteleen ihmisten kanssa ja katotaan mitä tulevalla viikolla tapahtuu.

    VastaaPoista