keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ei muita

”Sinulla ei saa olla muita jumalia.” (2. Moos. 20:3)

Meidän tulee palvoa vain Raamatun ilmoittamaa kolmiyhteistä Jumalaa - Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. Mutta onko meillä muita jumalia? Jumalaksi kutsutaan sitä, jolta odotamme kaikkea hyvää, johon turvaudumme ja johon sydämemme pohjasta luotamme ja uskomme. Valitettavan monella meistä on kuitenkin muita jumalia. Se, miten käytämme aikaamme ja mihin luotamme, paljastaa todellisen palvonnan kohteemme. Voimme viettää päiviä ja viikkoja ilman, että rukoilemme tai luemme Raamattua ja kuukausi tai kaksi voi vierähtää ilman seurakuntayhteyttä. Television ääressä istumiseen löydämme kyllä aikaa, kun pitää nähdä joka jakso lempiohjelmastamme. Luotamme elämässämme myös enemmän ajallisiin asioihin kuin Jumalan huolenpitoon. Tullaan Jeesuksen luokse ja annetaan Hänen uudistaa sydämemme ja ajatusmaailmamme, niin että rakastamme Jumalaa yli kaiken (Mark. 12:30).

Ei pidetä muita.

1 kommentti:

  1. Onneksi on sellainen fiilis aina, että on pakko päästä seuroihin. Uskovien yhteyteen. Kirkkoonkaan ei kertakaikkisesti osaa sunnuntaisin olla menemättä. Raamattuunkin tulee tartuttua melko hanakasti ja rukoiluun löytyy intoa, ainakin, kun on vaikeuksia.
    Helpottaa vähän sitä fiilistä, joka näkertää sydänalaa, kun on PAKKO järjestää aikataulunsa niin, että varmasti näkee lempparihömppäohjelmansa "Hajut ja käryt" (nimi muut. Se ei ole Kauniit ja rohkeat, mutta eipä kovin paljon sille häviäkään).Hohhoijjaa! :(

    VastaaPoista