tiistai 2. elokuuta 2016

Ei kuulu sinulle

Jeesus vastasi: "Mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen? Seuraa sinä minua." (Joh. 21:22)

Pietaria kiinnosti Johanneksen tulevaisuus (21:21). Jeesus kehotti Pietaria olemaan huolehtimatta siitä ja sai ohjeen keskittyä omaan vaellukseensa Jeesuksen opetuslapsena. Meillä on taipumus vertailla omaa elämäämme toisten elämään - niin omistautumisen syvyyttä Jeesuksen seuraajana kuin menestystä elämässä yleensä. Haemme helposti toisten uskonelämän ja -vaelluksen seuraamisen kautta oikeutusta itsellemme toimia suuntaan tai toiseen. Mutta mitä se meille kuuluu? Jokainen meistä on vastuussa omasta suhteesta Jeesukseen ja siitä, miten seuraamme Häntä (Room. 14:4). Turvataan kaikessa Jeesukseen ja kuljetaan Hengen voimassa. Julistetaan Kristusta ja luotetaan, että Jumala vie työnsä päätökseen myös meidän kohdallamme (Fil. 1:6).

Seurataan Häntä.

4 kommenttia:

  1. Nii-i! Herransa edessä jokainen seisoo, tai kaatuu, mutta Jeesus on voimallinen pystyssä pitämään! :D
    Meikäläinen tänään taas niin rähmällään, mutta ei auta. Lusikka vaan kauniiseen käteen ja anteeksi pyytämään.

    VastaaPoista
  2. Asiaa puhut Kaitsu. Valehtelisin jos sanoisin etten joskus olisi syyllistynyt tuohon. Onneksi Jeesuksen luo on aina lyhyt matka.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun kirjoittelet, Kaitsu! Tämäkin hyvä juttu!

    VastaaPoista